Попри те, що заборгованість населення по оплаті ЖКГ, борг населення досить великий і становить 66,3 мільярда гривень. Про це свідчать дані Держстату.

За перше півріччя 2021 року ціни на тарифи та ряд товарів і послуг першої необхідності в Україні зросли на 6,4%. На це увагу українців звернули фахівці, припустивши що якщо порівняти ціни 2020 і 2021 років, то можна зробити висновки, що інфляція досягла 9,5%.

рахунки за ЖКГ, скріншот з відео
рахунки за ЖКГ, скріншот з відео

Все це плюс погіршення ситуації з роботою, спровокувало кризу в процесі оплати комунальних послуг. Якщо порівнювати з показниками оплати червня, то вона скоротилася на 2,5 мільярда. Але загалом борг становить 66,3 мільярда.

комунальні платежі, скріншот з відео
комунальні платежі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Разом українці не доплатили:

  • 24,7 млрд гривень за постачання та розподіл природного газу;
  • 21,5 млрд гривень за постачання теплової енергії та гарячої води;
  • 21,5 млрд гривень за постачання теплової енергії та гарячої води;
  • 6,4 млрд гривень за централізоване водопостачання та водовідведення;
  • 5,5 млрд гривень за управління багатоквартирним будинком;
  • 1,2 млрд гривень за поводження з побутовими відходами.

Раніше повідомляли, українці просять Володимира Зеленського збільшити орендну плату за землю: віддають роками за копійки.

Як повідомляв Знай.uа, тисячі українських багатоповерхівок під загрозою обвалу, мешканці б'ють на сполох: "не несуть відповідальності".

Знай.uа писав, отримують "надприбутки" за рахунок пасажирів? Українці вимагають терміново перевірити гаманці маршрутників.