Відомий український політичний діяч, колишній народний депутат, а також ексголова Державної екологічної інспекції України Єгор Фірсов знову вирішив нагадати своїм друзям і підписникам історію про слоників, які гуляли компанією китайськими вулицями.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Єгора Фірсова в мережі Facebook.

Публікація Єгора Фірсова, скріншот: Facebook
Публікація Єгора Фірсова, скріншот: Facebook

"Пам'ятаєте сім'ю слоненят, які гуляли вулицями Китаю і лягали відпочивати групами? Так от відтоді вони подолали близько 500 кілометрів!

Найцікавіше, що коли стадо підходило до якогось населеного пункту, влада евакуювала жителів, щоб вони не втручалися в природний хід подій. І, звичайно, щоб стадо ненароком не нашкодило людям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слони вже повернулися додому, в заповідник. Самі і без людського втручання. Хоча і встигли накоїти справ: з'їли і витоптали врожаю на мільйони доларів.", - пише Єгор Фірсов.

Також Єгор Фірсов додав до своєї публікації кілька фотографій, на яких можна побачити тих самих слоників.

Публікація Єгора Фірсова, скріншот: Facebook
Публікація Єгора Фірсова, скріншот: Facebook

Однак українці живуть не тільки з новинами про слоників, нещодавно в Міністерстві екології повідомили про загрозу для українських водойм. Там виявлено безліч ліків для коронавірусу. Таку заяву зробив заступник міністра екології та природних ресурсів Михайло Хорев. Міністр повідомив, що воду перевіряли на 64000 речовин і згідно з результатами дослідження, у воді знайшли сліди фармпрепаратів.

Раніше повідомляли, улюблений курорт українців перетворюється на звалище: з пляшок встелили цілі стежки.

Як повідомляв Знай.uа, 40% українців можуть не боятися третьої хвилі коронавірусу: кому пощастило найбільше.

Знай.uа писав, українські річки забруднено ліками від коронавірусу: зізнання Кабміну.