В курортному Генічеську двоє чоловіків повикидали сміття та медуз з пляжу просто в море.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Реалії України".
Так, стало відомо, що у Генічеську діти, які відпочивали на пляжі повиловлювали з моря медуз та винесли їх на сушу, щоб мати змогу нормально поплавати. Однак, вже за деякий час на пляжі з'явилися двоє чоловіків, яким це не сподобалося.

Забруднене море, скріншот з відео
Забруднене море, скріншот з відео

Саме тому вони вирішили поскидати медуз назад у море, при цьому скидаючи й сміття, яке було на пляжі. Це викликало обурення у відпочивальників, тому зав'язався скандал.

"В курортному Генічеську сміття викидають в море прямо з пляжу", - сказано у повідомленні Телеграм-каналу "Реалії України".

Забруднене море, скріншот з відео
Забруднене море, скріншот з відео

Відпочивальники просили чоловіків не скидати медуз назад у море, адже через це діти бояться плавати. Та до того ж вони так засмічували море, адже поряд з медузами лежало сміття.

Нагадаємо, раніше у київських маршрутках встановлять кондиціонери і заборонять шансон: коли почнуть діяти нові правила

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.ua писав, навала отруйних медуз зіпсувало відпустку тисячам українцями: вантажать лопатами і вивозять на фурах

Також Знай.uа писав, що не подужали 1.5 кілометра: будівництво ключової дороги в Києві затягнулося, місто застиг у заторах