У Москві госпіталізували відомого репера Птаху. Виконавець скаржився на сильні болі в животі.

Про це повідомляє місцевий Телеграм-канал.

Давид Нурієв (псевдонім Птаха) викликав швидку допомогу через сильний біль у животі. Його оперативно доставили в столичну клініку. Після огляду лікарі діагностували гострий холецистит - запалення жовчного міхура.

Птаха, скріншот з відео
Птаха, скріншот з відео

Відомо, що реперу необхідна термінова операція, московські медики вже почали готувати його до неї. Зараз лікарі оцінюють його стан, як середньо важкий.
Для довідки:
Давид Нурієв (більш відомий під сценічними псевдонімами Птаха) російський реп-виконавець, кіноактор, учасник групи "Три кити", колишній учасник груп "Знедолені" і CENTR. До розпуску в лютому 2017 року власник і співзасновник звукозаписуючого музичного лейблу, букінг-агентства та об'єднання "ЦАО Records".

Раніше повідомляли, жінка залишилася одна з 38 дітьми на руках-історія найбільш плідної мами в світі. Найстаршій дитині супер-мами виповнилося 23 роки

Як повідомляв Знай.ua , "Катя тоне!": відважний українець врятував 13-річну дівчинку, яку ледь не "засмоктала" течія. Мужчина врятував життя 13-річній дівчині, яка тонула в каналі на Снігурівщині.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знай.ua писав, залишили, немов сиріток, у пологовому будинку: як склалася доля покинутих маленьких львів'ян. Як малюкам шукають нових батьків.