Олімпійський чемпіон у греко-римській боротьбі і народний депутат Жан Беленюк прокоментував скандал з легкоатлеткою Ярославою Магучіх, яка після фіналу Олімпіади зробила фотографію з представницею ОКР Марією Ласіцкене.

Жан захопився стараннями бронзової призерки Олімпійських ігор Ярослави Магучіх і підтримав 19-річну дівчину, яка піддалася критиці на свою адресу, через невинні обійми з росіянкою. Також, нардеп закликав український народ припинити цькування спортсменки.

Магучіх з прапором України, а Ласіцкене з прапором ОКР, фото: Reuters
Магучіх з прапором України, а Ласіцкене з прапором ОКР, фото: Reuters

"Вважаю, що представники нашої делегації заздалегідь повинні були вести певні роз'яснювальні заходи з приводу того, як ті чи інші дії можуть вплинути в інформаційному просторі на наших спортсменів, я думаю, що проблема полягає саме в цьому", - написав Жан.

За словами нардепа, він з розумінням поставився до емоційного вчинку Ярослави, адже та перебувала в стані ейфорії, і щиро обійняла свою конкурентку, з якою вони змагалися без задньої думки про те, який резонанс це може викликати в Україні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що на українську олімпійську чемпіонку Магучих вилилася хвиля критики через фото з путінською спортсменкою: "Обіймашки з окупантом"

Нагадаємо, що український переможець Олімпіади - 2020 в Токіо Жан Беленюк розповів про серйозну травму, яку отримав за три тижні: виступав зі знеболюючими

Як повідомляв Знай.uа, Олімпійські ігри - 2020 в Токіо: на якому місці Україна, хто понесе прапор, і хто став лідером в медальному заліку