Останні місяці самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко наказував прикордонникам закрити всі кордони з Україною.

А зараз, в ході великої пресконференції, чоловік заявив, що у нього і представників Росії є можливість змінити політичний режим в Києві, за допомогою санкцій. Однак поки не мають наміру нічого робити.

Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube
Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube

"З нашого боку ніяких санкцій ми щодо вас вводити не збираємося. Якби ми хотіли поставити вас на коліна, будемо відверті, ми б це зробили протягом доби разом з нелюбимим вами президентом Путіним", - заявив Олександр Лукашенко.

І потім додав, що має на увазі зупинку постачання паливно-мастильних матеріалів в Україну.

"I завтра на вилах би винесли Зеленського і всіх інших", — зазначив глава белрежима.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

На цьому Лукашенко не зупинився, і звинуватив президента України Володимира Зеленського в контрабанді зброї в Білорусь і підготовці невідомих бойовиків. А також приготувався офіційно визнати тимчасово окупований Крим частиною РФ, але коли останній російський олігарх почне поставляти туди продукцію.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, Лукашенко включив задню щодо закриття кордону з Україною: "Не торкнеться..."

Як повідомляв "Знай.ua", Лукашенко заборонив українцям в'їзд до Білорусі, але декому пощастило

Знай.ua писав, Володимир Зеленський виступив з важливою заявою: "Всі кордони в бойове..."