Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується Інтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

За його діяннями в соціальній мережі Instagram стежать більше дев'яти мільйонів чоловік. І зовсім недавно глава держави щодня розповідав громадянам про "свіжі" досягнення нашої збірної на Олімпійських Іграх в Токіо. ОІ закінчилися, нам вдалося роздобути одну "золоту" медаль у греко-римській боротьбі.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

А зараз Володимир Зеленський зазначив, що в нашій країні продовжують прагнути до миру, але готові обороняти кожен сантиметр української землі.

"Наша армія сильна, сучасна і боєздатна. Сьогодні в черговий раз в цьому переконався під час військових навчань на півдні України", - пише Зеленський у публікації.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Ми прагнемо до миру, але німецькі боксери, нам б'ють у спину...", "Все Буде Добре❤️", "Ти найкращий🔥 Я вірю", "Хороша форма у Володимира Зеленського👍👍👍", "Начебто ці ж 4 літаки сьогодні пролітали над Миколаєвом, з полігону можливо", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, всі документи онлайн: Володимир Зеленський позбавив українців тяганини з субсидіями та пенсіями

Як повідомляв "Знай.ua", сотні тисяч сімей отримають по 2 000 гривень на 1 вересня: кому допоможуть зібратися до школи

Знай.ua писав, у Зеленського зобов'язали колекторів до ввічливості: ніяких погроз, шантажу і чіткі правила