Пенсійний фонд України відзвітував про підвищення соціальних виплат для пенсіонерів. Про це він повідомив на своїй офіційній Фейсбук-сторінці.

Центральний орган виконавчої влади, який здійснює пенсійне страхування та акумулювання коштів для пенсіонерів у нашій країні, відзвітував про підвищення пенсійного забезпечення 6 серпня.

Так, в ПФУ відзначили, що пенсіонерам підняли виплати не тільки за фактом щорічної березневої індексації, але також за рахунок підвищення мінімальної зарплати і прожиткового мінімуму, які впливають на ВИПЛАТИ для пенсіонерів.

Пенсіонер. Фото: DW.
Пенсіонер. Фото: DW.
Пенсіонер. Фото: DW.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • 1 січня цього року зросла мінімальна зарплата. Розмір мінімальної пенсії для людей, яким 64 роки складе сорок відсотків від даного показника і становить 2,4 тисячі гривень.
  • 1 березня було продовжено виплату щомісячної компенсації до п'ятсот гривень. Мінімальний розмір пенсії становить 2,6 тисячі гривень. Також в цей час була індексації пенсії, мінімальний показник її становить сто гривень.
  • 1 квітня був перерахунок працюючих пенсіонерів.
  • 1 вересня планується збільшення прожиткового мінімуму, що призводить до підвищення надбавок і доплат. Також до цього додалися додаткові гарантії для постраждалих від аварії на ЧАЕС. Крім цього, були збільшена гарантії учасникам бойових дій і гарантія військовим пенсіонерам.

Нагадаємо, "Рука допомоги" дітям і пенсіонерам: у Мінсоцполітики пояснили, що зміниться з 1 вересня

Як повідомляв "Знай.ua", Українки зможуть вийти на пенсію о 45: кому світять виплати на 15 років раніше

Знай.ua писав, в Мінсоцполітики розповіли, як підвищити пенсії на 25 відсотків: "600 тисяч людей втрачає можливість..."