З першого дня осені уряд збирається ввести нові ціни на електроенергію. Про це повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

Передбачається, що на перші 100 кВт/год вона знижується з 1,68 до 1,2. Однак при цьому ціна на кожну наступну кВт / год планують збільшити до 2,4 грн.

При цьому наступний тариф передбачає збільшення тарифу від ста до п'ятсот кВт/год. При споживанні від 500 кВт/год – 3,4 грн за кожен кВт/год.

Однак є варіант, що другий тариф можуть залишити на рівні 1,68 гривні. Принаймні, обговорюється дана ідея, як повідомляє голова Департаменту ЖКГ Громадської ради КМДА Олега Попенка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Електроенергія, фото: Знай.uа
Електроенергія, фото: Знай.uа

Зазначимо, що за перше півріччя 2021 року ціни на тарифи і ряд товарів і послуг першої необхідності в Україні зросли на 6,4%. На це увагу українців звернули фахівці.

Відомий український економіст Юрій Атаманюк зауважили, що порівнюючи Червень 2021-го та Червень 2020-го, можна зробити висновок, що інфляція досягла 9,5%.

Нагадаємо, раніше За "скинь на карту" - штраф 85 тисяч гривень: клієнтам Приватбанку, Ощадбанку та Monobank податкова пригрозила покаранням

Як повідомляв портал "Знай.ua", середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму

Також "Знай.ua" писав, горить найбільше на планеті звалище шин: загрожує катастрофою для всього світу. Загорілося величезне звалище автомобільних шин