Один з київських супермаркетів випробовує своїх клієнтів на міцність і електропровідність. Про це розповіли в співтоваристві «Народний Ревізор» в «Телеграм».

Як повідомляється, мова йде про супермаркет популярної мережі «Велика кишеня», розташованому на вулиці Васильківській, 8.

"Коли похід в магазин стає небезпечним для здоров'я. Очевидці зняли, як в супермаркеті йде ситуація під час дощу. Найбільше насторожують навіть не калюжі, через які можна посковзнутися, впасти і отримати травму, а переноска на підлозі. Зверніть увагу, куди капає вода. Київ, "Велика кишеня", вул.Васильківська, 8» ,- пишуть обурені автори повідомлення.

Судячи з опублікованих кадрів, стеля в магазині катастрофічно протікає при будь-якому дощі. При цьому краплі води потрапляю якраз поруч з електроприладом-відкритою розеткою. Якщо електропроводи десь недостатньо добре ізольовані, покупців чекає відчутний удар струму.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Не зрозуміло, чому в магазині настільки неуважно поставилися до цього факту.

Нагадаємо, українець мало не купив "живу" диню: "Там всередині вже сидр". Працівники в супермаркеті не стежать за термінами реалізації своєї продукції та її якістю, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших, а іноді навіть небезпечних "сюрпризів" для покупців.

Як повідомляв " Знай.ua", завезли "молодильних яблук" по 250 гривень: українці сторопіли від цін у магазині перед Спасом

Знай.ua писав, українці продали слойку з" грибами " замість капусти: "Цвіль-це їх фішка"