Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко зробив заяву стосовно можливого локдауну. Як це буде відбуватися, враховуючи появу вакцини.

Про це він заявив під час свого чергового брифінгу. Чиновник говорить про те, що заклади освіти і культури зможуть працювати під час карантину тільки в тому випадку, якщо буде вакцинований персонал.

Віктор Ляшко / фото : facebook.com/viktor.liashko
Віктор Ляшко / фото : facebook.com/viktor.liashko

Кінотеатри, заклади освіти та інші заклади культурної сфери в Україні зможуть працювати під час наступного посилення карантину, якщо персонал буде вакцинований.

Віктор Ляшко говорить про те, що таку практику вже давно використовують у всіх країнах Європи і світу, тому, потрібно не чекати чергового локдауну, а піти, і зробити вакцину в найближчому центрі вакцинації. Це допоможе уникнути карантинних обмежень, і люди будуть спокійні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Віктор Ляшко, facebook.com/viktor.liashko
Віктор Ляшко, facebook.com/viktor.liashko

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що влада не планує поки що вводити жорсткий карантин, і будуть дотримуватися адаптивного.

Варто відзначити, що з початку вакцинації, щеплено було вже 4 106 083 українця, з них 2 381 190 зробили вже дві необхідні дози. У Міністерстві охорони здоров'я говорять про те, що вакцинація - єдиний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.

При цьому, за останні кілька тижнів стрімко зростає кількість заражених, що може стати першим дзвіночком для нових обмежень.

Нагадаємо, у МОЗ назвали умови, за яких школярів відправлять на дистанційне навчання. Віктор Ляшко назвав умову, за якої дітей не розпустять по домівках

Як повідомляв портал Знай.ua, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму

Також Знай.ua писав, горить найбільше на планеті звалище шин: загрожує катастрофою для всього світу.