Президент України Володимир Зеленський підписав законопроект, що вводить поняття "електронна публічна послуга" і скасував "паперовий режим", що діє на державному і соціальному рівнях.

Глава держави зробив те, що обіцяв ще на початку терміну повноважень — ввів режим paperless. Багато громадян зустріли цю новину з позитивом, адже тепер не доведеться витрачати години, дні, тижні і місяці на вирішення тієї чи іншої проблеми, пов'язаної з паперовими документами.

Володимир Зеленський, фото з Instagram
Володимир Зеленський, фото з Instagram

Цей закон має деякі переваги, включаючи полегшену подачу заяв на реєстрацію нової юридичної особи, шлюбу або черги в садок. Також можна набагато швидше отримати довідку з місця служби, навчання, призначення пенсії та субсидії.

Якісь із послуг зроблять доступними без залучення будь-яких співробітників державних органів, а на одне е-заяву можна буде запросити відразу кілька документів і послуг.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Законопроект про скасування "паперового режиму" набув чинності через три місяці після його підписання — восени 2021 року.

Відомо, що 7 серпня 2021 року український боксер Олександр Хижняк заробив "срібло" для нашої команди на Олімпійських Іграх в Токіо. З чим його і привітав Володимир Зеленський в окремій публікації в Instagram.

Нагадаємо, Володимир Зеленський закликав жителів окупованого Донбасу швидше визначитися: "Велика помилка..."

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Остапчук перевірив українські дороги і терміново звернувся до Зеленського: "Ми на іншій планеті?"

Знай.ua писав, Зеленський привітав каратиста Станіслава Горуну, який завоював бронзу на Олімпіаді в Токіо: "Пишатися"