В Укргідрометцентрі розповіли, якої погоди чекати українцям 7-9 серпня.

За прогнозами синоптиків, у деяких районах Лівобережжя та центральних областях України, поступово зміщуючись у східному напрямку, очікуються невеликі наслідки циклону "Генрі", який вирував днями. Але вже скоро в країні пануватиме сонячна погода зі стійкою температурою повітря.

"На велику територію України вже поширюється вплив антициклону з південного заходу, тому погода переважно буде сонячною з комфортними значеннями температури", - написали на сторінці офіційного джерела.

Погода, фото Укргідрометцентр

У суботу, 7 серпня, вночі в країні, крім західної частини, вдень на Лівобережжі короткочасні дощі, грози, в окремих районах град і шквали 15-20 м/с.Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с Температура вночі +13 +18 градусів (у західних областях місцями +9 +12), вдень +23 +28, у південних, східних і Дніпропетровській областях вночі +17 +22, вдень +27 +32, у Луганській області до +35 градусів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Погода на 7 серпня, фото Укргідрометцентр

У неділю, 8 серпня, в східних областях, вночі і в Приазов'ї та Криму короткочасні дощі, місцями грози, на решті території без опадів. Вітер переважно північно-західний, 3-8 м/с.Температура в південній та східній частині вночі +16 +21, вдень +30 +35, на решті території вночі +11 +16, вдень +24 +29 градусів.

Нагадаємо, що Укргідрометцентр показав пожежі в Туреччині та Греції з супутника, вплив на Україну неминуче: "Екологічна катастрофа"

Як повідомляв Знай.uа, один в один: на узбережжі Азовського моря помітили "Єлизавету II" у вигляді хмари

Також портал Знай.uа писав, погода на вихідні, наступний тиждень і Маковія: синоптик передрекла "бабине літо" в серпні