В iнтернеті щодня з'являється багато шокуючих фотографій, відео та фактів події в Україні.

Це стосується і жахливого поводження з тваринами, і ДТП, бійок, конфліктів, поганої якості продуктів у всіма відомих магазинах і супермаркетах. А зараз черга дійшла до малюка, якого зафіксували на українському курорті — Кирилівці.

ДТП автобуса "Київ-Вроцлав", фото: ДСНС
ДТП автобуса "Київ-Вроцлав", фото: ДСНС

Автору вдалося відобразити як малюк "пробує" на смак доросле життя, взявши в руки пляшку алкоголю (пива) і трохи його спробувавши за батьківською спиною.

"Батя не оцінив і відібрав пляшку, навіть не запропонувавши закуски. Куди дивляться батьки? Чому не крафтове?", - пишуть автори.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дитина з пляшкою пива, скріншот: Telegram
Дитина з пляшкою пива, скріншот: Telegram

"Треба відразу знімати?! Батьки ж не самі йому пиво запропонували, може він навіть ковток не зробив, але треба відразу роздути і викласти тему на обсералово", "Та багато в дитинстві пробували пиво, нічого страшного в цьому не бачу", "В пляшку могли налити води! Типу понарошку я з татом пиво п'ю...", "Ну батя почав дивитися ще перед другим ковтком точно. А може дійсно сказав йому не балуватися і не облизувати порожню пляшку", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, на додачу до медуз: український курорт потерпає від чергової напасті

Як повідомляв "Знай.ua", в Кирилівці медуз почали вивозити вантажівками: їх більше, ніж туристів

Знай.ua писав, навала отруйних медуз зіпсувало відпустку тисячам українцями: вантажать лопатами і вивозять на фурах