Стало відомо про те, що Уряд готовий надати фінансову допомогу для багатодітних сімей. Соціальні виплати вже найближчим часом можуть отримати 145 тисяч малюків.

Про це стало відомо про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 4 серпня.

Все це з метою підтримки сімей перед новим навчальним роком, адже, це саме витратний час для батьків, у яких є діти шкільного віку.

Уряд виплачуватиме на кожну дитину по 2 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Діти, фото: скріншот з відео
Діти, фото: скріншот з відео

Таке рішення вони прийняли спільно з президентом України Володимиром Зеленським, оскільки розуміють важливість підтримки.

"За ініціативою президента, Уряд прийме постанову про виплату по 2 тис.грн на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім'ї, яка, станом на 1 серпня цього року, досягла віку 6-18 років", — зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Соцвиплати, фото: Знай.uа
Соцвиплати, фото: Знай.uа

Ці дві тисячі гривень повинні допомогти полегшити батькам ситуацію, і тим самим купити в школу все необхідне і фінансова допомога буде відправлена 145 тисячам дітям по всій Україні.

Розмір програми близько 290 мільйонів гривень, і почати вже повинні в цьому місяці.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

До слова, є ще одне рішення, яке торкнеться соціальної політики. Це буде пілотний проект в громадах по соціальній роботі з сім'ями і дітьми, які належать до вразливих груп населення. Розрахований він на два роки, і уряд вже виділить в 2022 році 18 мільйонів на його реалізацію.

Нагадаємо, ураган на Закарпатті залишив десятки сімей без даху над головою: зірвало шифер, повалило дерева

Як повідомляв Знай.uа, заборгованість по зарплаті: українцям виплатили 12,3 млн грн за минулий тиждень

Знай.ua писав, Марина Лазебна розповіла про нарахування субсидій в опалювальному сезоні та підвищення пенсій: дали час до вересня