Газ подорожчав на 175%, а масло і цукор - майже на 100%: українцям показали, як змінилися ціни всього за рік

За перше півріччя 2021 року ціни на тарифи та ряд товарів і послуг першої необхідності в Україні зросли на 6,4%. На це увагу українців звертають фахівці.

"Друзі! За перше півріччя 2021 року ціни на тарифи та ряд товарів і послуг першої необхідності зросли на 6,4%. Якщо порівняти червень 2021-го до червня 2020-го, то інфляція досягла 9,5%!",- написав Юрій Атаманюк.

магазин, фото: Знай.ua
магазин, фото: Знай.ua

Меган Маркл - 40 років: як святкує дружина принца Гаррі і чому про неї мовчить Королівський дім

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

4 серпня, відома американська актриса, дружина і мама спадкоємців принца Гаррі Меган Маркл відзначає 40-річний ювілей. Британським журналістам стало відомо, як саме герцогиня Сассекська відзначить День народження. За даними джерел, вона проведе цей день в компанії Опри Вінфрі та інших близьких людей.

Колишня актриса, за порадою Опри, на честь ювілею найняла організатора зіркових вечірок коліна Коуї. Він підготує до вечірки особняк подружжя вартістю £11 млн в Санта-Барбарі, а також простежить, щоб були дотримані всі антикоподібні заходи, які затверджені в Каліфорнії.

Меган Маркл, фото: Hello
Меган Маркл, фото: Hello

Галя, Польща і колоради: чоловік випив отруту для жуків, щоб кохана не їхала на заробітки

У Волинській області чоловік не міг змиритися з тим, що його дружина зібралася поїхати на заробітки закордон. Щоб зупинити її, він не придумав нічого кращого, як випити отруту для жуків.

Чоловіка з важким отруєнням доставили в реанімаційне відділення КП "Горохівська багатопрофільна лікарня". На щастя, лікарям вдалося повернути йому життя незважаючи на важкий стан, в якому той перебував.

Колорадський жук на картоплі, кадр з відео
Колорадський жук на картоплі, кадр з відео

Олена Зеленська розширила кордони української мови до Німеччини: "Можливість бути більш помітними у світі"

Перша леді України Олена Зеленська розмістила пост з новиною про те, що тепер і в палаці Сан-Сусі бажаючі зможуть почути українську мову в стінах архітектурного надбання Німеччини.

Олена повідомила, що це вже 26-ий аудіогід, який вона встигла презентувати, цього разу разом з Послом України Андрієм Мельником під час Всеукраїнського форуму "Україна 30. Імідж України", в межах проекту культурної дипломатії.

Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

Жан Беленюк заробив перше "золото" Україні на Олімпійських іграх: не залишив шансу противнику

Наш представник у греко-римській боротьбі став першим у ваговій категорії до 87 кілограм. Беленюк додав до олімпійського "срібла", заробленого на Олімпіаді в Ріо-2016, нагороду вищого гатунку в Токіо-2020 після перемоги над угорцем Віктором Льорінцем.

Відомо, що нардеп ще в 2019 році, у фіналі світової першості, зустрічався з цим противником, і тоді він теж не зміг перешкодити втіленню олімпійської мрії.

Жан Беленюк, фото: Instagram
Жан Беленюк, фото: Instagram