Велика і тепла Одеса, де зараз відпочивають тисячі туристів і курортників з усіх куточків країни, продовжує дивувати. Тут в одній з популярних торгових мереж магазинів "Таврія В" стався дуже неприємний інцидент - товари продавали нібито за акційною ціною, але за фактом на касі пробивали зовсім по іншій сумі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Чорний список Одеса" в мережі Facebook.

Товари в "Таврії В", фото: Facebook
Товари в "Таврії В", фото: Facebook

"Добрий вечір, зайшла за покупками в Таврію Чорноморськ. Вул 1 травня 6. Цінник не відповідає товару, і це звичайний "виверт" магазину - ставлять під акційний цінник не акційний товар…
Ольга Михайлова", - повідомляють автори публікації.

Товари в "Таврії В", фото: Facebook
Товари в "Таврії В", фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

До публікації автори додали знімки покупниці, де можна побачити товари і їх хибну ціну.

Також варто нагадати нашим читачам, що з теплої Австралії, де вже на щастя закінчився сезон пожеж, прийшла ще одна "спекотна" новина. Так, покупниця одного з супермаркетів розповіла про новий флешмоб, яким вона кинула виклик іншим людям робити запаси продовольства. Її так званий виклик, знятий на відео, вже вельми популярний в мережі TikTok.

Раніше повідомляли, українці помітили недобре в кукурудзі з популярного супермаркету: "Ніби свиням продають".

Як повідомляв Знай.uа, у 2021 ціни на продукти подорожчали найбільше за 10 років: скільки гречка, цукор, масло і картопля коштували в 2011.

Знай.uа писав, готується, немов в Апокаліпсису: дівчина забила свій будинок товарами, щоб вижити навіть в кінець світу.