В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Якось нещодавно кілька громадян зіткнулися з неприємною ситуацією, що стосується кавунів, адже тоді один з них здійснив невдалу покупку солоденької ягоди в Херсонському "Сільпо". А згодом подібне сталося в Харкові, коли українець витратив 79 гривень за зелений всередині кавун.

Кавун, скріншот: Youtube
Кавун, скріншот: Youtube

А зараз, як відомо, ще й сезон багатьма улюбленої кукурудзи, яка також з'явилася в супермаркетах "АТБ". Але з'явилися знімки цього "ласощі" і застереження — не лінуватися, і відкривати її. Бо в коробках знайшли кормову для тварин кукурудзу.

"Не лінуйтеся відкривати її, бо вам може чекати сюрприз. У цьому випадку людина вчасно помітив. #Одеса", - пише користувач у публікації.

Кормова кукурудза, скріншот: Telegram
Кормова кукурудза, скріншот: Telegram

"А за кольором оболонки не видно, що вона х*рова?", "Пз*ц.. кормова кукурудза.. ніби свиням, а не людям продають", "Можна поїхати в метро і там купити красиву кукурудзу за 5 гривень штука", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Коментарі, скріншот: Telegram ("Чорний Список")
Коментарі, скріншот: Telegram ("Чорний Список")

Нагадаємо, в іржавих електричках "Укразалізниці" з'явилася унікальна система вентиляції: "Двері закриваються не завжди..."

Як повідомляв "Знай.ua", на хліб гроші є, на пакет - немає: українці приголомшили добрим вчинком в магазині, гідно поваги

Знай.ua писав, українців прокатали в гнилій маршрутці, водій не церемонився: "Відірвіть і покладіть"