На офіційному сайті Міністерства фінансів України був оприлюднено список з 44 банків, які уповноважені для виплати грошової та заробітної плати працівникам бюджетних установ, та пенсій.

У новині йдеться про те, що перелік був складений відповідно до вимог пункту 4 Порядку відбору банків. А зараз Мінфін публікує назви установ станом на 1 серпня 2021 року.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Так стало відомо, що до переліку уповноважених банків увійшли "Ощадбанк", "ПриватБанк", "Ідея Банк", "Укрексімбанк", "Укргазбанк", "Альфа-Банк", "Полтава-банк" та інші.

"АТ "Агропросперіс Банк", АТ КБ "Акордбанк", АТ "Акцент-Банк", АТ "Альянс Банк", АТ "Банк Схід", АТ "Банк Інвестицiй та заощаджень", АТ "Банк Кредит Дніпро", АТ "Банк "Український капітал", АТ КБ "Глобус Банк", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в серпні повинні отримати надбавки близько 400 тисяч військових пенсіонерів, виплати яким можуть збільшитися до 45%. Додаткові 2 тисячі гривень нарахують громадянам з цієї категорії, кому пенсія була призначена до 1 березня 2018 року.

Нагадаємо, платіжки за тепло можуть вирости на 40-70%: експерт передрік кризу в опалювальний сезон

Як повідомляв "Знай.ua", до 100 кВт-1, 2 гривні, більше 500 кВт - 3,5 гривень: українці вимагають розділити тариф на електрику

Знай.ua писав, пенсіонерка подала в суд за те, що її назвали "бабусею": яка була реакція колег. Згодом Енн Допсон подала в суд на власне видавництво.