Горить найбільше на планеті звалище шин: загрожує катастрофою для всього світу

У Сулабії в Кувейті сталася пожежа на найбільшому в світі звалищі автомобільних шин.
Зазначається, що ця пожежа може бути колосальною екологічною катастрофою. Хмара отруйного чорного диму видно здалеку. Впустині Кувейту зберігається понад 52 мільйони автошин. Звалище видно з ілюмінаторів пролітають над нею літаків і навіть з космосу.

Примітно, що в більшості країн світу подібні звалища заборонені.

Масштабна пожежа у Кувейті, кадр з відео
Масштабна пожежа у Кувейті, кадр з відео

Україна змінює правила перетину кордону з 5 серпня через карантин - кого пропустять без перевірки

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

З 5 серпня змінюються правила перетину кордону і контрольних пунктів в'їзду-виїзду. Це пов'язано з дією карантину, введеного через пандемію коронавірусу.

"І громадяни України та іноземці, які перетинають державний кордон на в'їзд в Україну, підлягають самоізоляції. Термін самоізоляції становить 10 днів і починається через 72 години з моменту перетину. Дана норма не стосується осіб, які прибули з Росії, Індії і перебували на їх території більше семи днів протягом останніх 14 днів. Для них термін самоізоляції - 14 днів", - розповіли в МВС.

військові на кордоні

Генк-Шахтар: анонс матчу, де і коли дивитися "повернення" Ліги чемпіонів

У вівторок, 3 серпня, донецький "Шахтар" проведе перший матч, в рамках 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, проти бельгійського "Генка". Українська команда гратиме на виїзді.

У прямому ефірі протистояння бельгійського та українського клубів можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 1". Початок зустрічі-о 21.00.

Шахтар, фото: shakhtar.com
Шахтар, фото: shakhtar.com

Нова українська школа: у МОН попередили батьків і школярів, програма скоро зміниться

Про це стало відомо завдяки звіту, який надали в МОН. Мова пішла про доставку підручників для чотирьох класів Нової української школи. Станом на понеділок, 2 серпня, вже було доставлено 3,945,344 примірника, а це вже 81% із загального плану доставки.

У резерві також заплановано 15 090 підручників, і всі вже доставлені. Також, 3 800 спеціально для діаспори.

Можна також знайти і електронний версії підручників, у форматі "pdf". Вони розміщені в електронній бібліотеці у вільному доступі. Станом на понеділок, 2 серпня в МОН розмістили всі необхідні підручники на сайті.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

З тяжкохворою МакЅим відбулися несподівані зміни: співачка зробила те, на що вже не сподівалися

Відома російська співачка МакЅим прийшла в себе і вже самостійно дихає через кисневу маску. Артистка навіть іноді дивиться телевізор, але по лікарні поки пересувається на візку.

Про поліпшення стану здоров'я улюбленої багатьма співачки повідомляють російські ЗМІ. Лікарі відзначили, що пневмонія відступає, порадувавши тим величезну аудиторію шанувальників МакЅим.

Досі співачка довгий час провела в комі, а медики не давали жодних шансів на її одужання. Адже стан артистки часто змінювався не в кращу сторону.

МакSим, instagram.com/maksimartist
МакSим, instagram.com/maksimartist