Зі Сполучених Штатів Америки прийшли новини про особисте життя одного з найбагатших чоловіків у світі, про розлучення співзасновника Microsoft Білла Гейтса і його дружини Мелінди. З'явилася інформація, що 27 - річний шлюб Білла і Мелінди офіційно розпався - майже через три місяці після того, як вони оголосили про розлучення.

Суддя підписав документи про розлучення пари в понеділок. В останніх документах, що опинилися в розпорядженні ЗМІ, наголошується, що Мелінда не змінить прізвище. Про це пише інформаційне агентство CNN.

Білл Гейтс, фото: GettyImages
Білл Гейтс, фото: GettyImages

Відомо, що все їх майно буде поділено на підставі договору про поділ, який вони підписали, із зазначенням того, хто і на що матиме право після розірвання шлюбу. Їх шлюбний договір спрямовано на підтримку дітей.

У "Гейтсів" немає неповнолітніх дітей, тому їм не доведеться займатися питаннями опікунства і підтримки. Статок Білла Гейтса, співзасновника Microsoft, оцінюється в понад 130 мільярдів доларів, а це означає, що його дружина Мелінда Френч Гейтс може отримати більше 65 мільярдів доларів в результаті розлучення.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На наступний день після того, як Мелінда подала на розлучення, Білл відписав їй акції майже на два мільярди доларів, а потім передав їй 25 мільйонів акцій мексиканського представництва Coca-Cola.

У спільній заяві, опублікованій 3 травня в Twitter, Білл і Мелінда Гейтс сказали: "Після довгих роздумів і великої роботи над нашими стосунків ми прийняли рішення розірвати наш шлюб. Ми продовжуємо розділяти віру в нашу місію і продовжимо спільну роботу у фонді, але ми більше не віримо, що зможемо рости разом як пара на наступному етапі нашого життя".

Мелінда Френч Гейтс шукала адвокатів з розлучень ще в 2019 році, приблизно в той же час, коли спливли зв'язки її чоловіка з Джеффрі Епштейном, засудженим за злочини на сексуальному грунті. Зустрічі Гейтса з Епштейном змушували її просто лютувати.

Раніше повідомляли, українці розірвали рекордну кількість стосунків у липні, а у Зеленського радіють: "Зустрічаємо оплесками".

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Джеджула після розлучення з дружиною оточив себе охоронцями з мечами: "Це Спарта".

Знай.uа писав, колишня Луїса Адріано з "Шахтаря" шокувала історією зради футболіста: "Покинула все".