В основному Telegram-канали "Чорний Список" і "Народний Ревізор" публікують фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Якось зовсім недавно українці з Києва, в одному з ресторанів популярного торгово-розважального центру, замовили легкий салатик і побачили в ньому найчистіший, і безкоштовний, протеїн — слимака. А зараз, після недавньої історії з невдалою покупкою кавуна в Херсонському "Сільпо", подібне сталося в Харкові.

Кавуни, фото: скріншот з відео
Кавуни, фото: скріншот з відео

Тоді багато користувачів відзначили, що зараз зовсім не варто сподіватися на стиглий і смачний кавун. Так як сезон цих ягід ще не настав. А зараз у торговельній мережі "Посад" нестиглі ласощі продали за 79 гривень.

"Віддати 79 гривень за недозрілу ягоду - ✅#Харків", - йдеться в публікації.

Зелений кавун, скріншот: Telegram
Зелений кавун, скріншот: Telegram

"Років 30 тому смугасті кавуни їли на початку вересня в середині серпня були стиглі чорні кавуни. А зараз це фуфел, а не кавун ті, які вирощують хай самії жеруть своє ж*рьмо, та ще за такі гроші", "Нормальний помідор", "I знають же відмінно час, коли кавуни починають дозрівати, чого поспішають, на що сподіваються хз...", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, звук, смуги і насіння: головні особливості правильного вибору ідеального кавуна

Як повідомляв Знай.ua, українка розрізала кавун з Сільпо і оторопіла: "Як думаєте, чим вони напхані?"

Також Знай.ua писав, з 2,99 до 17,95 гривень: як змінилися ціни на кавуни за кілька років