З міста Дніпро прийшли доволі "розбавлені" новини. Так, водіїв, м'яко кажучи, сильно бентежить якість палива на автомобільних заправних станціях відомої мережі "БРСМ". Не приховуватимемо, що дана мережа користується великою популярністю практично у всіх регіонах України і водії таких "сюрпризів" просто не очікували.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

"Продовжуючи тему якості палива на АЗС. Ось така ситуація на #БРСМ. Все видно на відео. Зрозуміло, ніхто нічого не знає і взагалі таке бачать вперше. У цьому випадку представники на пояснення і офіційний коментар, мабуть, ще не дозріли. #Дніпро", - повідомляють автори публікації.

Автори публікації додали відео від безпосереднього автора, який і повідомив про "порушення".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Також варто нагадати нашим читачам, що ціни на автомобільний газ встановили абсолютний рекорд. За всі роки відстеження майже на всіх АЗС літр пропан-бутану подорожчав в середньому на 30 копійок. І тепер коштує від 16 до 17,5 гривень за літр.

Експерти кажуть, такий значний стрибок пов'язаний не тільки з "сезонністю", коли аграрії використовують соціальне паливо більше звичайного.

Раніше повідомляли, українцям без лічильників відключатимуть газ: як не залишитися без блакитного вогника в будинку.

Як повідомляв Знай.uа, газ по 15 гривень, а електроенергія за 2,50: як зміняться ціни для українців у серпні.

Знай.uа писав, з 2,99 до 17,95 гривень: як змінилися ціни на кавуни за кілька років.