Архангел Михаїл - один з вищих ангелів, якому моляться для дуже сильного захисту.

На життєвому шляху людині зустрічаються різні люди - родичі, товариші, співробітники. І не з усіма зберігаються хороші відносини. Трапляються і конфлікти, зради, брехня. Нерідко друзі перетворюються в лютих ворогів, бажаючи один іншому усіляких бід. Буває ще страшніше - люди йдуть до чорних чаклунів, щоб зробити шкоду досадившему.

Бажаючи захистити себе від поганого впливу, як невеликих пригод, так і істотних, варто попросити підтримки у Небес.

Якщо читати щоденну молитву Архангелу Михайлу про захист, то можна зберегти себе від лихого ока, злостивців та інших бід. Його шанує Православна Церква, і визнає найбільш сильним захисником душі і тіла християнина. Тому ікона Архангела Михаїла - дуже потужний захист кожного віруючого, і молитви до його образу захистять від будь-якої неприємності.

Молитва Архангелу Михаїлу про захист

"Великий Архістратиг Божий, Михайле, переможець демонів, переможи і розтрощи всіх ворогів моїх видимих і невидимих. І благай Господа Вседержителя, нехай врятує і збереже мене Господь від усіх скорбот і від усякої хвороби, від смертоносної виразки і від марної смерті, О, великий архангеле Михаїлі, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, молітва Петру і Февронії про збереження сім'ї: слова, що мають чудодійну силу

Як повідомляв портал Знай.uа, як зняти родове прокляття без ворожок і знахарів: сильна молитва для захисту і зцілення

Також портал Знай.uа писав, молитва до святої княгині Ольги: як зберегти сім'ю і навіть повернути чоловіка