На сторінці Патрульної поліції України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про жителя Чернігова, який подзвонив копам, так як його мама не доїхала до дачі.
Він звернувся до лінії 102 зі словами, що його 82-річна мама не дісталася до місця призначення, ймовірно, щось сталося, тому йому потрібна допомога. Тоді ж на виклик прибули Інспектора, яким стурбований син розповів, що жінка сіла в тролейбус, і повинна була вийти в садовому товаристві мікрорайону Заз, недалеко від місцевої обласної лікарні.

Поліція - фото Патрульна поліція Києва
Поліція - фото Патрульна поліція Києва

"Однак на дачу так і не прийшла. Заявник дуже хвилювався, чи не сталося якоїсь біди з нею. Чоловік надавав детальний опис жінки і патрульні відразу стали на пошуки. Незабаром інспектори виявили бабусю, схожу за описом на розшукувану. Виявилося, що жінка помилково вийшла з тролейбуса раніше, ніж це було потрібно", - йдеться в публікації.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Згодом йдеться, що у 82-річної пенсіонерки не було ніякої можливості, щоб повідомити рідним про своє місцеперебування. Після цього правоохоронці передали жінку своєму синові. А чоловік, у свою чергу, подякував патрльним за допомогу та оперативність.
Дуже важливо, якщо ви раптом помітили літню людину або дитину з розгубленим виглядом, поцікавтеся — чи потрібна допомога. І телефонуйте в 102.

Нагадаємо, шахраї придумали нову схему "розлучення" водіїв: у формі СБУ імітують ДТП і вимагають до 100 тисяч

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", львів'янин викликав копів через відмову дружини виконувати подружній обов'язок: "Направте дві високі Поліни"

Знай.ua писав, палкий коханець міцно застряг у своєї колишньої: ледве дихав і втрачав свідомість