Пенсіонери, які отримують виплати на картки ПриватБанку, можуть залишитися без грошей. Про це свідчить скарга, опублікована на порталі "Мінфін".

Українець поскаржився, що ПриватБанк без жодних пояснень заблокував картку, на яку йому надходила пенсійна виплата. Водночас чоловікові закрили й доступ до мобільного банкінгу.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Мій рахунок на який я отримав пенсійні виплати у Приват Банку заблоковано разом з моїми пенсійними грошима, без пояснень зі сторони банку. Доступу в додаток приват24 тепер немає", - скаржиться пенсіонер.

Після звернення до служби підтримки пенсіонеру стало відомо, що ПриватБанк ухвалив рішення про розірвання договору та закриття всіх поточних рахунків. Для повернення коштів чоловікові порадили прийти у відділення та подати заяву на переказ коштів на рахунок, відкритий в іншому банку.

Популярні новини зараз
Арештовувати рахунки стане простіше: Нацбанк готує зміни Нові правила роздягнуть водіїв до нитки З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Пенсіонера обурили дії ПриватБанку, оскільки він перебуває на тимчасово окупованій території й жодним чином не може з'явитися до відділення, щоб повернути чесно зароблені пенсійні кошти.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гроші просто "випарувалися": ПриватБанк дозволив шахраям списати чверть мільйона гривень з рахунку клієнта.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" попередив про підвищення тарифів та комісій: які популярні послуги відчутно подорожчають.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк блокує рахунки без попереджень та пояснень: у "чорному списку" може опинитися будь-хто.