Нещодавно жінка стала свідком ситуації, яка, здавалося б, звичайна для багатьох, але водночас дуже показова. Літня жінка, використовуючи простий кнопковий телефон, поповнювала свій мобільний рахунок.

Пенсіонерка з телефоном в руках
Пенсіонерка з телефоном в руках

Її телефон, без функцій інтернету чи будь-яких сучасних додатків, використовувався виключно для дзвінків. Але попри це, вона була змушена заплатити понад 200 гривень за послуги мобільного оператора.

«Київстар»

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українців закликали виходити на пенсію пізніше – сил вистачить "Скрутити кордон у трубочку...": відомий астролог назвав, коли Україна почне "ламати" окупантів І ви це їсте: українців шокували відео про те, як насправді роблять шинку Пенсіонерів попередили про штрафи: заплатити доведеться майже 12 000 грн
Показати ще

На офіційному сайті «Київстар» є спеціальний розділ з тарифами для людей старшого віку, від 60 років, а також для людей з інвалідністю. Серед пропозицій варто звернути увагу на такі плани:

Тариф «Love UA. Комфорт» за 140 грн на місяць включає безлімітні дзвінки всередині мережі, 60 хвилин на інші номери по Україні, 6 ГБ інтернету та 60 SMS. Оптимальний вибір, хоча інтернет може бути зайвим для тих, хто ним не користується.

«Любов до батьків. Домашній» за 175 грн/міс: безлімітні дзвінки в мережі, 75 хв по Україні, 7 ГБ інтернету, 75 SMS. Інтернет може бути зайвим, але це комплексний тариф.

Також варто звернути увагу на «LOVE UA Базовий». За 75 грн на місяць ви отримаєте безлімітні дзвінки в мережі та 7 Гб інтернету. Перші 4 місяці плата буде 60 грн. Це хороший варіант для економії.

«Водафон»

Водафон. Фото кадр Youtube
Водафон. Фото кадр Youtube

Мобільний оператор «Водафон» пропонує кілька тарифних планів, які також можуть бути привабливими для старших людей. Наприклад:

Тариф «Турбо» коштує 180 грн за 4 тижні і включає безлімітний інтернет та дзвінки в мережі оператора, а також 800 хвилин для дзвінків на інші номери. Нові абоненти можуть скористатися акцією і платити лише 100 грн на місяць перші шість місяців.

Тариф «Джус старт»: 200 грн за безлімітні дзвінки всередині мережі, 1000 хвилин на інші номери та 20 Гб інтернету. Акційна ціна для нових користувачів – 160 грн на перші 6 місяців.

«Лайфселл»

"Не пропустіть цей критичний момент: Ваш Lifecell номер може зникнути за лічені дні
телефон/лайфселл фото з інтернету

«Лайфселл» також пропонує кілька тарифів, які можуть бути вигідними для старших людей:

«Просто Лайф» – за 160 гривень на місяць ви отримуєте 300 хвилин для дзвінків по Україні та 8 Гб інтернету. Якщо ви користуєтесь контрактним обслуговуванням, вартість тарифу може знизитись до 140 гривень.

«Я на зв’язку!» – цей акційний тариф коштує всього 60 гривень на 30 днів. Ви отримуєте 500 хвилин для дзвінків на всі номери України та 10 Гб інтернету. Цей тариф доступний для жителів областей, які постраждали від бойових дій.

Також «Лайфселл» пропонує послугу «Хендмейд», яка дозволяє налаштувати тариф під свої потреби. Наприклад, ви можете обрати безліміт на дзвінки в межах мережі, 100 хвилин на інші номери та 100 смс-повідомлень, і це обійдеться вам в 140 гривень.

Нагадаємо, українці поскаржилися на крадіжку Vodafone: "Цього разу навіть не повідомили"

Раніше ми писали про те, що Київстар братиме гроші за важливу послугу: раніше була безкоштовною

Крім того, Знай.ua повідомляв, номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче