Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є ціла низка важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на продукти із "бутербродного" набору.

Зокрема, йдеться саме про твердий сир, варену ковбасу та батони.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ковбаса, сир, супермаркет. Фото: Знай.ua
Ковбаса, сир, супермаркет. Фото: Знай.ua

Супермаркети почали знижувати ціни на ковбасу та твердий сир в Україні. Для любителів таких продуктів є хороша новина – їхня вартість у порівнянні з минулим місяцем знизилася. Зазначимо, що багато хто любить бутерброди з ковбасою та сиром особливо вранці.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Головне за 15 вересня: ПриватБанк обмежує карти, ТЦК знатимуть усі, а комуналку хочуть збільшити на 75% Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Вартість вареної ковбаси

Зокрема, варена докторська ковбаса Алан подешевшала з 366,50 грн/кг до 361,96 грн/кг. Глобине докторська знизилася ціною ще помітніше – з 286,06 грн/кг до 219,00 грн/кг.

Ціни на ковбасу, скріншот: Minfin
Ціни на ковбасу, скріншот: Minfin

Вартість твердого сиру

Торкнулося зниження цін та твердого сиру. Цінник на Ланці Гора голландський 45% опустився з 475,86 грн/кг до 462,93 грн/кг. Комо традиційний навпаки додав у ціні з 419,89 грн/кг до 426,89 грн/кг.

Ціни на твердий сир, скріншот: Minfin
Ціни на твердий сир, скріншот: Minfin

Вартість батону

А ось ще один елемент із "бутербродного" набору – білий батон, встиг трохи подорожчати. Так, батон "Румянець" нарізка 450 гр. продається в мережі Novus по 27,59 грн. А ось у серпні середня ціна на цей же товар була на рівні – 26,94 грн.

Ціни на батони, скріншот: Minfin
Ціни на батони, скріншот: Minfin

Нагадаємо, супермаркети гнуть ціни на популярний сезонний овоч: салати та закрутки обійдуться у чималу копійку.

Раніше повідомлялося, ціни змушують зітхати: у супермаркетах стрімко дорожчають гречка, хліб, пісне та цукор.

Також, супермаркети масово маніпулюють українцями: які хитрощі змушують нас купувати більше.