ТОВ «Водоканал Карпатвіз» інформує споживачів про плани змінити тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в місті Берегово. Ці зміни торкнуться як мешканців міста, так і бюджетних організацій, установ та інших категорій споживачів.

Компанія пояснює свої дії необхідністю привести тарифи у відповідність до вимог чинного законодавства, зокрема, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 5 червня 2018 року № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності».

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Цей наказ зобов’язує комунальні підприємства детально інформувати споживачів про зміни в тарифах та обґрунтовувати їх необхідність.

Згідно з цим порядком, ТОВ «Водоканал Карпатвіз» пропонує нові планові тарифи на послуги:

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни
Показати ще

Для централізованого водопостачання:

  • для населення тариф становитиме 76,48 грн за кубометр з урахуванням ПДВ,
  • для бюджетних установ, організацій та інших категорій споживачів тариф буде таким же – 76,48 грн з ПДВ.

Для централізованого водовідведення:

  1. Для потреб населення тариф встановлено на рівні 27,82 грн за кубометр з ПДВ.
  2. Для бюджетних установ, організацій та інших категорій споживачів цей тариф також становитиме 27,82 грн з ПДВ.

ТОВ «Водоканал Карпатвіз» просить споживачів уважно ознайомитися з інформацією і готова надати додаткові роз'яснення та відповісти на питання споживачів щодо нових тарифів.