До 1 листопада 2024 року сім’ї військових із дітьми з Лисичанської територіальної громади можуть подати заявки на отримання нової фінансової допомоги. Лисичанська міська військова адміністрація запровадила виплати в розмірі 2500 гривень для підтримки родин, що постраждали внаслідок війни.

Хто може отримати фінансову допомогу?

Грошова допомога призначена для сімей із дітьми віком від 6 до 18 років, які проживають у Лисичанській громаді. Підтримку зможуть отримати такі категорії родин:

  • Сім’ї ветеранів — учасників бойових дій та осіб з інвалідністю, які отримали поранення під час війни з росією.

    Людина з грошима в руках
    Людина з грошима в руках

  • Члени сімей загиблих або зниклих безвісти під час війни, що не повернулися додому.
  • Сім’ї ветеранів із числа внутрішньо переміщених осіб, які на момент початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року були зареєстровані в населених пунктах Лисичанської громади. Важливо, щоб діти цих родин продовжували навчання в школах Лисичанського товариства.

Як подати заявку на отримання виплат?

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Зима буде без світла: тривожний прогноз Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Для отримання грошової допомоги потрібно до 1 листопада 2024 року звернутися до Лисичанської міської військової адміністрації з відповідною заявою та необхідними документами. Зразок заяви та перелік документів можна знайти за посиланнями на офіційному сайті адміністрації.

Контактні телефони для довідок:

  • +380505124264

  • +380507781308

  • +380997670666

Нагадаємо, пенсіонерам підвищать виплати: кого торкнеться нова програма від Мінсоцполітики

Раніше ми розповідали, що українці почали отримувати "нульову субсидію": у ПФУ пояснили, чи варто переживати

Також, українцям дадуть гроші на оплату газу та електроенергії у зимовий період