Мобільний оператор "Київстар" оголосив про підвищення тарифів, яке набуде чинності з 1 вересня 2024 року. На сайті компанії було опубліковано деталі змін, які стосуються всіх мобільних тарифних планів. Клієнти отримають додаткові переваги, але за це доведеться платити більше.

Основною причиною підвищення є зростання мобільного трафіку та необхідність інвестицій у розширення і модернізацію мережі. Компанія планує поліпшити якість обслуговування та розширити покриття, що вимагатиме додаткових фінансових витрат.

Київстар. Фото: скрін youtube
Київстар. Фото: скрін youtube

Зокрема, тарифний план LoveUA зазнає підвищення вартості на 50 гривень, тепер він коштуватиме 200 гривень на місяць. Цей тариф вже не буде доступний для нових підключень.

За новими умовами абоненти отримають розширений обсяг інтернет-трафіку: 20 ГБ для використання в Україні та 4,9 ГБ для роумінгу за кордоном. Однак безлімітні дзвінки та SMS залишаться без змін.

Популярні новини зараз
Без нафти все розвалиться, включаючи літаки: експерт пророкує швидкий крах економіки росії Вистачить на ситу старість: яку пенсію нарахують мобілізованим українцям Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема Українців залишать в злиднях: готують жорсткі перевірки усім
Показати ще

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Крім того, підвищення цін торкнеться і інших тарифних планів, включаючи "Максимальний безлім" та його різні версії (300, 400, 2018, 2019 року), а також "Kyivstar 4G Extra+ 2018" і "Smart Max". Це означає, що абоненти всіх цих планів також будуть сплачувати більше, але в обмін отримають покращені умови та послуги.

Нагадаємо, забракло коштів на дзвінки? Як швидко отримати 500 гривень на рахунок від "Київстар"

Раніше ми писали про те, що "Під шумок ціни піднімуть": українці жорстко розкритикували наказ "тримати" зв'язок по 10 годин

Крім того, Знай.ua повідомляв, що заважає Україні мати більше мобільних операторів: про це ви не здогадувалися