З 22 серпня 2024 року мобільний оператор "Київстар" запроваджує оновлення до послуги "Екстра гроші", що дозволить абонентам отримувати більші суми на мобільний рахунок.

Якщо раніше клієнти могли скористатися послугою для отримання від 15 до 300 гривень, то тепер максимальна сума збільшується до 500 гривень.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Мінімальна сума також зміниться – тепер вона становитиме 20 гривень. За оновленими умовами, абоненти зможуть замовити 400 або 500 гривень додатково на свій мобільний рахунок у разі потреби. Це стане у нагоді, коли терміново потрібні кошти для дзвінків, SMS або доступу до інтернету.

Замовити послугу "Екстра гроші" можна як і раніше – потрібно набрати *117# або вказати конкретну суму через комбінацію *117сума#. Наприклад, якщо потрібно поповнити рахунок на 100 гривень, слід набрати *117*100#.

Популярні новини зараз
Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Нові правила роздягнуть водіїв до нитки З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Оператор каже, що це дозволить швидше та зручніше отримувати необхідні кошти, не залежно від ситуації. Таке оновлення особливо корисне у випадках, коли користувач опинився без доступу до інших способів поповнення, або ж виникла термінова потреба у великій сумі.

Нагадаємо, "Київстар" порадував абонентів 20-відсотковою знижкою на зв'язок: як скористатися

Раніше ми писали про те, що інтернет закінчився, "гудки" не йдуть: Київстар, Vodafone та lifecell підказали шлях до збільшення послуг

Крім того, Знай.ua повідомляв, Київстар анонсував величезні зміни у тарифах: почнуть діяти 18 липня