ПриватБанк оголосив про зниження тарифів на перекази з валютних карток на іноземні картки по всьому світу. Акційна пропозиція діятиме з 15 серпня 2024 року до 15 лютого 2025 року, що зробить міжнародні перекази для українців значно доступнішими.

Раніше за перекази з валютних карток ПриватБанку на закордонні картки стягувалася комісія у розмірі 2% від суми (мінімум 50 грн). Проте під час акції тариф знижено вдвічі — тепер комісія становить лише 1% (мінімум 50 грн). Це дозволяє клієнтам банку економити на міжнародних переказах, особливо під час регулярних транзакцій за кордон.

Переказ коштів. Фото: YouTube
Переказ коштів. Фото: YouTube

Представники ПриватБанку пояснили, що надіслати переказ з картки ПриватБанку на іноземну картку можна через мобільний додаток або веб-версію “Приват24”. Для цього необхідно:

  1. Вибрати меню «Переказати на картку».

    Популярні новини зараз
    Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
    Показати ще
  2. Заповнити дані закордонної картки.

  3. Вказати суму переказу та підтвердити операцію.

Зверніть увагу, що переказ можливий лише з валютної картки ПриватБанку в доларах США або євро.

Якщо у вас ще немає валютної картки ПриватБанку, її можна легко відкрити через мобільний додаток Приват24. Процедура займає лише кілька кліків, а купівля валюти можлива миттєво в режимі онлайн.

Ця акція робить міжнародні перекази більш доступними для українців, особливо для тих, хто регулярно здійснює фінансові операції за кордон.

Нагадаємо, Нацбанк вводить обмеження карткових переказів: наслідки накриють лавиною

Раніше ми розповідали, що ПриватБанк блокує картки за вхідні платежі: будь-який переказ може стати останнім

Також, Які операції по картці ПриватБанку ведуть до санкцій: можна залишитись без грошей