Мобільний оператор Київстар пропонує своїм клієнтам не тільки мобільний зв'язок, але й надійний домашній інтернет. Ця послуга залишається доступною навіть під час тривалих відключень електрики. Київстар має кілька тарифів, які дозволяють отримувати домашній інтернет під час відсутності електроживлення.

Компанія повідомила, що 90% їхньої мережі вже оснащено автономними джерелами живлення, і вони прагнуть забезпечити безперебійний доступ до інтернету для всіх користувачів.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Київстар має три тарифних плани для користувачів, які стикаються з проблемами електропостачання:

Тариф "Оберіг": Місячна вартість становить 150 грн, але необхідно сплатити за шість місяців одразу – 900 грн. Клієнти отримують інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/сек та одну з вибраних додаткових послуг, таких як Київстар ТБ або статична IP-адреса.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Тариф "Дім": Безлімітний домашній інтернет зі швидкістю 1 Гбіт/сек та доступ до Київстар ТБ. Протягом перших трьох місяців плата становитиме 200 грн на місяць, а з четвертого — 330 грн.

Тариф "Удача": Перша річна плата – 100 грн на місяць, а потім – 200 грн. Користувачі отримують 100 Мбіт/сек та доступ до 80 телеканалів Київстар ТБ.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Для підключення послуги потрібно перевірити наявність підключення до мережі Київстар у вашому будинку. Якщо все в порядку, можна подавати заявку на підключення, після чого до вас зателефонує представник компанії для уточнення деталей.

Якщо заявку подати раніше ніж о 15:00, майстер може завітати того ж дня, і ви отримаєте безперебійний інтернет до вечора. Підключення безкоштовне, але для роботи роутера під час відключення світла знадобиться павербанк.

Нагадаємо, інтернет можна провести безкоштовно: "Київстар" запускає акцію для нових клієнтів

Раніше ми писали про те, що доплатите за мобільний зв'язок: Київстар приготував нову платну послугу

Крім того, Знай.ua повідомляв, Ощадбанк бере шалені комісії: дать преміум карти замість безкоштовних