З 15 серпня 2024 року українські абоненти мобільного оператора Київстар зіткнуться з новими правилами, які стосуються заміни SIM-карток. Оператор впроваджує платну послугу.

Компанія оголосила на своєму сайті, що ця послуга тепер буде коштувати 50 гривень, незалежно від типу абонента – будь то користувач передплаченого зв'язку, контрактний клієнт чи бізнес-користувач.

Зміни стосуються всіх випадків, коли SIM-картку необхідно замінити не за гарантією. Це може бути пов'язано з втратою, блокуванням або пошкодженням картки. Оператор підкреслює, що впровадження платної послуги спрямоване на забезпечення стабільного та якісного обслуговування своїх клієнтів.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Для того, щоб замінити SIM-картку, абоненти зможуть звернутися до будь-якого фірмового магазину Київстар. Компанія обіцяє швидке і зручне відновлення доступу до номера, що дозволить продовжувати користування всіма послугами без затримок.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах
Показати ще

Зміни спрямовані на уніфікацію умов обслуговування та спрощення процесів для клієнтів. У компанії наголошують, що це рішення допоможе оптимізувати роботу мережі, забезпечити якісний зв’язок і підтримати розвиток нових технологій. Водночас це нововведення є частиною загальної стратегії Київстар щодо покращення сервісу.

Абоненти, які потребують заміни SIM-картки, можуть звертатися до будь-якого фірмового магазину Київстар, де їм оперативно допоможуть відновити доступ до свого номера.

Нагадаємо, Інтернет можна провести безкоштовно: "Київстар" запускає акцію для нових клієнтів

Раніше ми розповідали, що Київстар запускає нові номери: що зміниться для абонентів

Також, Lifecell пообіцяв зменшити тарифи на зв'язок для деяких абонентів