Українці з невеликим доходом, які не мають житлової субсидії, можуть отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг. Про це повідомляє "Карітас Запоріжжя" на своїй сторінці у соцмережі facebook.

Благодійний фонд допоможе з оплатою комунальних рахунків у рамках проєкту "Гуманітарна допомога для осіб, які постраждали від війни в Україні".

Виплати. Фото: скриншот Youtube
Виплати. Фото: скриншот Youtube

Ця програма підтримки діє для внутрішньо переміщених осіб, які мають договір оренди на житло та середній дохід – не більше 6318 гривень на місяць на одного члена сім'ї.

Обов'язкові умови для оформлення допомоги:

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще
  • протягом останніх 3 місяців не одержувати матеріальної допомоги від міжнародних фондів;
  • не мати оформленої житлової субсидії за адресою, на яку проситься допомога;
  • після отримання допомоги надати квитанції на підтвердження оплати комуналки.

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Для попередньої реєстрації необхідно заповнити онлайн-форму, проте це не гарантує надання допомоги. Після отримання анкети представники фонду зв'яжуться та запросять на оформлення виплати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у опалювальний сезон – по 900 грн на місяць: хто з українців отримає виплати на комунальні послуги.

Також наш портал інформував, українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, разом з пенсією "капне" кругленька сума: виплатять одноразову грошову допомогу до кінця літа.