"Київводоканал" анонсував застосування жорстких санкцій у серпні. Кому зі споживачів сильно не пощастить, йдеться на офіційній facebook-сторінці комунального підприємства.

До кінця серпня "Київводоканал" планує відключити від водопостачання сотні споживачів, які систематично не платять за послуги та нагромадили великі борги.

Працівники водоканалу. Фото: скрін youtube
Працівники водоканалу. Фото: скрін youtube

"У серпні відключення заплановані у різних районах для більш ніж 400 споживачів, сукупний борг яких становить більше 2 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Також у підприємстві нагадали, що за несвоєчасної оплати передбачені штрафи - щоденна пеня у розмірі 0,01% від суми боргу.

Популярні новини зараз
Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Споживачам рекомендували не допускати заборгованості, а за наявності боргу - негайно його погасити. Для цього водоканал пропонує скористатися реструктуризацією.

"Київводоканал завжди йде назустріч споживачам, ми готові укладати договори розстрочення заборгованості, для чого власнику квартири необхідно звернутися за адресою: вул. Електротехнічна, 16", - поінформували споживачів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зима з холодними батареями: чи можуть відключити опалення за борги.

Також наш портал інформував, нове подорожчання не за горами? Водоканали скаржаться на штучно занижені тарифи.

Крім того, ми писали, українцям виставляють завищені рахунки за газ, світло та воду: що робити, щоб не платити зайве.