Українцям допоможуть підготуватись до початку опалювального сезону. Вразливим категоріям населення нададуть допомогу у вигляді твердого палива чи грошей його придбання. Про це повідомляє Запорізька обласна державна адміністрація.

На Запоріжжі близько 53 тисяч громадян потребують підтримки на опалювальний сезон 2024-2025. Влада веде переговори з міжнародними організаціями, які могли б надати підтримку людям.

Заготівля дров. Фото: скрін youtube
Заготівля дров. Фото: скрін youtube

"Наше завдання – полегшити проходження опалювального сезону для максимальної кількості населення. Особливу увагу приділяємо районам, які найбільше постраждали внаслідок війни – Василівському та Пологівському", - зазначив перший заступник голови Запорізької ОДА Руслан Мовчан.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні зростуть ціни на інтернет: чого очікувати українцям і які цьому причини Кримінальний авторитет Долотенко побив ветерана на лікуванні і змусив вибачатися на камеру: "Ти, с*ка, мене опозорив" Половина українців залишаться без пенсії: чому її не виставить на всіх 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить
Показати ще

Попередньо допомогу на опалювальний сезон українці можуть отримати або безпосередньо твердим паливом, або грошима на його покупку.

Також отримати допомогу на зиму можна звернувшись до Пенсійного фонду для оформлення житлової субсидії, зокрема на придбання твердого палива. Середній розмір матеріальної допомоги становить 6 тисяч гривень.

Як отримати допомогу. Фото: Мінреінтеграції
Як отримати допомогу. Фото: Мінреінтеграції

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що благодійний фонд надає допомогу на оплату комунальних послуг: як отримати.

Також наш портал інформував, що деякі українські родини зможуть заощадити на комунальних послугах: кому дозволять платити менше.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в опалювальний сезон – по 900 грн на місяць: хто з українців отримає виплати на комунальні послуги.