В Україні спалахнув скандал через брак коштів на виплату зарплат військовим, підвищення податків та нестачу грошей у бюжетному фонді країни. Народний депутат Ярослав Железняк запропонував декілька ідей, як знайти засоби, що бракують.

Ось його пропозиції:

  1. Податки на посилки. Залізняк пропонує скасувати пільгу 150 євро на посилки, що може принести до бюджету 3,3 мільярда гривень. Звичайно, ідея не популярна, але гроші можуть бути чималими.

  2. Відмова від «кешбеку». Якщо Мінекономіки відмовиться від "д*****ої", як висловився Ярослав, програми «кешбек , можна також отримати 3,3 мільярда гривень. Це рішення теж може допомогти, не змушуючи людей довго чекати на свої посилки.

  3. Податок на авто. Оподаткування автомобілів на 15% може дати 10 мільярдів гривень. А ще 10 мільярдів можна отримати, забравши гроші із 41 програми бюджету, які не використовуються.

    Популярні новини зараз
    Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
    Показати ще
  4. Зміна податків для ФОП. Збільшення податків для приватних підприємців 3 групи можна компенсувати грошима, які зараз витрачаються на телемарафони.

Залізняк каже, що якщо трохи покопатись у бюджеті, можна знайти способи скоротити непотрібні витрати та знайти нові джерела доходів.

Людина, яка тримає гроші в руке
Людина, яка тримає гроші в руці

Крім того, Знай.ua повідомляв, підвищення ПДВ врятує ситуацію, але загубить пенсіонерів: про що говорить влада

Раніше стало відомо про те, що купа грошей піде на сплату податків: який відсоток пропонує Кабмін

Також наш портал інформував, навіть оренда 1 кімнатної квартири буде не по кишені українцям: експерти розповіли причини зростання цін