Мобільні оператори постійно оновлюють свої тарифи, що може бути проблемою для пенсіонерів, які живуть на обмежений бюджет. Хоча деякі оператори пропонують спеціальні тарифи та знижки для літніх людей і людей з інвалідністю, не всі компанії мають такі пропозиції.

Мобільні оператори часто підвищують ціни на тарифи, що не завжди по кишені пенсіонерам.

Знижки від Київстар

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

"Київстар" має спеціальні тарифи для пенсіонерів і людей з інвалідністю I-III груп: "Любов до батьків" за 125 гривень і "Любов до батьків. Домашній" за 175 гривень на чотири тижні. В обох тарифах включені мобільний інтернет, хвилини на дзвінки іншим операторам і СМС по Україні.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Спеціальні тарифи від Lifecell

Lifecell не має спеціальних тарифів для пенсіонерів, але пропонує можливість створити власний тарифний план. Також є дешевші базові тарифи: "Просто Лайф" за 90 гривень, "Смарт Лайф" за 120 гривень і "Вільний Лайф" за 180 гривень. Вартість залежить від кількості мегабайтів інтернету та хвилин на дзвінки.

Дешеві тарифи Vodafone

Водафон, фото з вільних джерел
Водафон, фото з вільних джерел

Vodafone не пропонує спеціальних тарифів для пенсіонерів, але має дешевий тариф для девайсів. Наприклад, "Vodafone Device M" для користувачів планшетів коштує 100 гривень на місяць.

Також наш портал інформував, Vodafone розповів, як отримати безкоштовний інтернет для планшета, ноутбука та навіть магнітоли

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що київстар анонсував величезні зміни у тарифах: почнуть діяти 18 липня

Вам буде цікаво дізнатися ПриватБанк запускає важливу функцію: відключення світла тепер не завада