Оператор мобільного зв'язку Vodafone запустив досить вигідну послугу, яка дає можливість залишатися на зв'язку та платити лише 35 гривень на місяць. Про це йдеться на офіційній facebook-сторінці компанії.

Абоненти мережі Vodafone за 35 гривень на місяць можуть отримати 15 ГБ мобільного інтернету в рамках послуги "Нічні ГБ". Це шанс заощадити для тих, хто віддає перевагу спілкуванню в режимі онлайн, через популярні месенджери та соцмережі.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Втім, така можливість підійде не всім абонентам, адже послуга передбачає часові рамки – гігабайти можна використовувати лише у нічний час.

"Підключайте "Нічні ГБ", що діють із 23:00 до 08:00, і майте завжди доступ тільки до найсвіжіших, актуальних новин за спеціальною ціною — усього 35 грн/місяць за 15 додаткових ГБ. І що найголовніше: вони не списуються з обсягу основних гігабайтів вашого тарифу", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ПФУ дає 10 днів: кому з пенсіонерів потрібно терміново бігти до сервісного центру Росіяни завдали ракетного удару по Україні: у Львові горять житлові будинки Скасування пенсій на карту: хто та чому з літніх українців залишиться без виплат Пенсіонерів обкладають величезними штрафами: за що доведеться віддати останні копійки
Показати ще

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

У компанії додали, що підключити послугу абоненти можуть у мобільному додатку My Vodafone або за допомогою комбінації *312#.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Київстар, Vodafone, Lifecell за копійки: як вибрати найкращий тарифний план і не переплатити.

Також наш портал інформував, Vodafone розповів, як отримати безкоштовний інтернет для планшета, ноутбука та навіть магнітоли.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти Vodafone платитимуть більше: оператор зробив новий "тарифний сюрприз".