В останні тижні в соціальних мережах з'явилося чимало скарг від клієнтів ПриватБанку на якість валюти, яку їм видають у касах відділень. Люди скаржаться, що отримують купюри з пошкодженнями, брудом, а іноді й з ознаками фальсифікації.

Про це стало відомо зі скарги клієнта на спеціалізованому форумі Мінфін.

Ось деякі з найпоширеніших скарг:

  • Купюри з пошкодженнями

Багато людей скаржаться, що їм видають купюри з порваними краями, плямами, написами, дірками та іншими пошкодженнями. Такі купюри можуть не прийматися в інших банках, магазинах та пунктах обміну валют.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще
  • Брудні купюри

Інші клієнти ПриватБанку скаржаться, що їм видають купюри, які явно брудні, заляпані, з плямами їжі та іншими забрудненнями. Такі купюри не лише неприємно брати до рук, але й можуть бути рознощиками інфекцій.

  • Фальшиві купюри

Деякі люди стверджують, що їм в ПриватБанку видавали фальшиві купюри. Це дуже серйозна проблема, адже фальшиві купюри не мають жодної цінності і можуть призвести до фінансових втрат.

ПриватБанк визнав наявність проблеми і пообіцяв вжити заходів для її вирішення. Банк заявив, що посилить контроль за якістю валюти, яка видається в касах відділень.

Крім того, ПриватБанк рекомендує клієнтам:

  • ретельно оглядати купюри, які їм видають у касі, перед тим, як їх приймати;

  • у разі виявлення пошкоджених, брудних або фальшивих купюр негайно звертатися до співробітника банку;

  • зберігати квитанції про обмін валюти, щоб мати підтвердження транзакції.

Нагадаємо, що клієнти ПриватБанку втрачають заощадження.

Як повідомляли раніше, ПриватБанк роздає сертифікати на 55 та 100 тисяч гривень.

Як писав "Знай" раніше, ПриватБанк запускає революційну програму.