Володимир Зеленський може дозволити виїжджати із країни ще одній категорії чоловіків: дискусії вже почалися

Кордон, фото: скріншот із відео
Кордон, фото: скріншот із відео

Петиція з'явилася на сайті Офісу президента України ще кілька місяців тому, і вона стосувалася дозволу виїжджати за кордон працівникам морського транспорту. Її автором стала Юлія Кравченко, і написала її від імені одеської компанії "Скаймар", яка займається послугами індивідуальних нерегулярних перевезень, зокрема моряків.

Переможниця "Битви екстрасенсів" Олена Курилова розповіла про порчу на путіні: "Цього не буде"

Олена Курилова, фото: Ivona
Олена Курилова, фото: Ivona

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

На цей раз у кріслі навпроти телеведучого в шоу "Як ти?" з'явиться сама Олена Курилова - переможниця "Битва екстрасенсів" та авторка легендарної фрази "Я дуже сильно хапанула". 13 серпня о 9:30, в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийде дванадцятий випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Як змінилося життя ясновидиці після 24 лютого, чи надходять їй запити на порчу путіна та чи є у екстрасенса передбачення щодо закінчення війни?

Оля Полякова "виступить" із концертом у Криму вже скоро: вже навіть знає де

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Нині у Instagram Stories вона опублікувала кілька фотографій. Перша з них - популярний тренд останніх днів з моменту, як в окупованому Криму, біля Євпаторії, на аеродромі рашистів сталося кілька потужних вибухів. З того моменту українські компанії почали "займати місце" на Ластівчиному гнізді, коли воно буде звільнено. Оля Полякова теж вписалася у цю історію.

Тисячі білоруських військових погодилися на участь у війні проти України, - Генштаб

Білоруські військові. Фото: скрін youtube
Білоруські військові. Фото: скрін youtube

У Кремлі не залишають спроб залучити Білорусь до повномасштабної війни проти України. Так, у Генштабі заявили, що, за попередніми даними, близько 13 тисяч військовослужбовців з Білорусі підписали згоду на участь у бойових діях на боці російських окупантів. Серед тих, хто погодився, є як діючі, так і колишні військовослужбовці з підрозділів білоруських сил спеціальних операцій, а також ОМОН.

Анастасія Приходько відверто зізналася, що стала багато пити та палити: "Іноді можу чарку"

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

Як розповіла співачка у перші дні війни вони спочатку не хотіли їхати, а потім вирішили не травмувати дітей та поїхали спочатку до Львову. А звідти до її подруги в Італію. за кордоном вони пробули два тижні, а після Великодня повернулися до дому. Співачка вирішила, що вони не будуть лишатися за кордоном, вона навіть не оформлювали допомоги як біженці, хо зізнається, що за житло платили копійки.