Тоня Матвієнко з молодшою ​​дочкою довела Арсена Мірзояна та маму до сліз: "Ми вдома"

Донька народної артистки України Ніни Матвієнко показала, як довела до сліз чоловіка та рідну маму. Тоня вирішила зробити сюрприз і нічого не сказавши близьким, повернутися додому. Спочатку вона показала відео теплої зустрічі із чоловіком Арсеном Мірзояном, який сидів у залі та грав на музичному інструменті. Тоня несподівано підбігла до нього, вони обнялися просто на сцені.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Олексій Данилов безжально пройшовся по чоловіках, які кидають Україну у скрутний момент: "Знаходьте можливості"

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов вирішив знову висловитись про чоловіків, які хочуть покинути Україну, щоб втекти від війни. Він досить гнівно відреагував на випадки, коли чоловіки призовного віку втікають за кордон замість допомоги своїй країні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Олексій Данилов, фото: Twitter
Олексій Данилов, фото: Twitter

Павло Зібров обурений, чому Таїсія Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила"

Відомий український співак, композитор та власник легендарних вусів Павло Зібров зустрівся із журналісткою Аліною Доротюк. Зустріч із зіркою відбулася у його маєтку під Києвом, неподалік Василькова. Під час окупації, на щастя, будинок співака вцілів. За бесідою з журналісткою вони торкнулися теми співачки Таїсії Повалій, яка зараз виступає в росії та білорусії. Зібров сказав, що й досі не розуміє, чому Повалій досі не позбавили звання народної артистки України.

Павло Зибров, скриншот из видео
Павло Зибров, скриншот из видео

Ще одній категорії чоловіків дозволили виїзд за кордон під час війни: названо нові правила

У Державній прикордонній службі України названо ще одну категорію чоловіків, які мають право на виїзд за кордон під час війни. Таким чином, чоловіки, дружини яких проходять військову службу, мають право на виїзд за кордон під час дії воєнного стану. Умовою для безперешкодного перетину кордону є наявність у подружжя дітей віком до 18 років.

Черги на кордоні, скріншот з відео
Черги на кордоні, скріншот з відео

Зірки "Голос країни-12" записали потужну пісню про Антонівський міст, підбитий ЗСУ: "Згодні?"

Взимку на телеканалі "1+1" стартував новий сезон пісенного шоу "Голос країни". У суддівських кріслах сиділи Надя Дорофєєва, Олексій Потапенко, Оля Полякова та Святослав Вакарчук. Серед учасників була дочка Костянтина Меладзе, але розпочалася війна. На офіційній сторінці "Голосу країни" періодично все ж таки з'являються різні публікації, що нагадують про учасників.

"Група Spiv Brativ команди "Другий шанс" народного тренера Андрія Мацоли та співачки Олександри Зарицької представили новий український хіт - пісню про Антонівський міст. Прекрасне поєднання гумору, патріотизму та таланту згодні?", - йдеться у публікації.

"Голос країни. Фото: скриншот Instagram
"Голос країни. Фото: скриншот Instagram