Ювелірна робота ЗСУ на Херсонському напрямку зробила росіян уразливими: залишилися без залізничного сполучення до Криму

Українські військові могли завдати руйнівного військового ешелону РФ. Це пошкодило залізницю, що призвело до низки великих проблем. Про це йдеться у щоденному зведенні від експерта з британської розвідки. Опубліковано їх на сторінках Міністерства оборони Великобританії в соціальних мережах.

Зaгиблі окупанти. Фото: скриншот Telegram
Зaгиблі окупанти. Фото: скриншот Telegram

Екстрасенс Гордєєв передбачив, де будуть жорстокі прильоти від окупантів у першій половині серпня: "Це не жарти"

Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Максим Гордєєв, скріншот з відео
Максим Гордєєв, скріншот з відео

Дмитро Кулеба розповів, як вдалося "зламати" Захід на користь України – у поразці росії не залишилося сумнівів

Західні країни починають поступово вірити в те, що Україна зможе виграти росію на полі бою. Тому незабаром очікується ще більше допомоги. Таку думку висловив голова Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба під час свого нового інтерв'ю. При цьому варто зазначити, що незважаючи на зміну мислення, потрібен ще час для того, щоб Захід змінив свої глибинні переконання.

Дмитро Кулеба, фото: Instagram
Дмитро Кулеба, фото: Instagram

Газ в Україні почнуть нараховувати по-іншому: Володимир Зеленський підписав закон

Цьогоріч 1 травня в Україні мали по-новому обраховувати газ. Мова йде про перехід до розрахунку не в метрах кубічних, а в кіловат-годинах.Такі зміни мали б позитивно вплинути на фінальні суми в платіжках, адже відтепер люди платитимуть за калорійність газу, а не просто його кількість. Проте цього не сталося - завадила війна т впровадження воєнного стану.

Газ. Фото: скрін youtube
Газ. Фото: скрін youtube

4 категоріям українців запропонували "Доступну іпотеку": хто зможе отримати житло на вигідних умовах

В Україні з 1 жовтня 2022 року запрацює програма "Доступна іпотека". Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання Кабміну розповів, що скористатися нею зможуть чотири категорії громадян. Як повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, під час засідання, Уряд затвердив для державної компанії "УкрФінЖитло" умови забезпечення доступного іпотечного кредитування.

Новобудова, кадр з відео
Новобудова, кадр з відео