Підготовка до опалювального сезону: українці активно запасаються дровами, актуальні ціни та як замовити

Оскільки Україна відмовилася від російських енергоносіїв, цього року значно зростає попит на дрова. Українці активно готуються до опалювального сезону. Лісгоспи Державного агентства лісових ресурсів України мають заготовити 7,5 млн кубів дров за попередніми заявками населення та місцевої влади до опалювального сезону.

Дрова - фото timenews.in.ua
Дрова - фото timenews.in.ua

Таня Песик із "Жіночого кварталу" показала свої ягідки у всій красі: "Я вже готуюся"

Зірка "Жіночого кварталу", "Ліги сміху" Тетяна Песік показала результат спільних зусиль разом із командою. Їм удалося придбати автомобілі для захисників. Песик показала їх оригінально, ставши між двома автомобілями, повторюючи знаменитий трюк Ван Дамма.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На цей раз вона вирішила зайнятися домашніми заготовками на зиму.

Песик и Володька, скриншот из видео
Песик и Володька, скриншот из видео

Росіяни розсмішили весь світ за допомогою Китаю: ще не всі загинули в Україні

Росія зібралася допомагати Китаю в тому випадку, якщо у них почнеться війна з Тайванем. Цікаво, яким способом, якщо вони не можуть впоратися з Україною. Звичайно ж, після візиту Ненсі Пелосі до Тайваню, росіяни не могли змовчати. Їх хлібом не годуй, аби не образити Сполучені Штати Америки, а також спробувати втертися у довіру до Китаю.

Российские оккупанты, фото: скриншот из видео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Павло Зібров упевнений, у Максима Галкіна, який втік з росії, ще є шанс на "відкуплення": "Потрібно вибачитися і йти далі"

Відомий український співак і володар легендарних вусиків Павло Зібров в інтерв'ю Аліні Доротюк для YouTube вирішив висловитися про так званих "хороших росіян", які залишили рідну країну, а деякі взагалі засудили війну в Україні. Журналістка згадала, що Максим Галкін та Іван Ургант навіть продали своє майно у Росії. Український артист у відповідь заявив, що вони ухвалили правильне рішення.

Павло Зибров, скриншот из видео
Павло Зибров, скриншот из видео

Мінімальна пенсія 3000 тисяч гривень поки не для всіх: хто та коли зможуть отримати підвищені виплати

Міністр соціальної політики Оксана Жолнович розповіла про збільшення мінімальної пенсії в Україні до 3000 грн., однак виплачуватимуть не всім. До кінця 2022 року українським пенсіонерам ще двічі підвищуватимуть виплати. Про це у прямому ефірі Національного Телемарафону розповіла міністр соціальної політики Оксана Жолнович.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео