Чоловік Руслани Писанки перед похороном назвав її справжнє ім'я: "Поставте свічку"

Знаменита українська телеведуча та актриса Руслана Писанка пішла з життя 19 липня 2022 року. Її смерть стала справжнім шоком для колег та багатьох українців, для яких Руся стала рідною. 1 серпня її чоловік Ігор Ісаков повідомив деталі прощання та похорон своєї покійної дружини. Віддати останню шану телеведучій можна буде 2 серпня у німецькому місті Кайзерлаутерн, де вона провела свої останні дні, борючись зі страшною хворобою.

Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбук
Руслана Писанка та Ігор Ісаков, фото з Фейсбук

Росіяни втратили понад 5 тисяч одиниць техніки, третина з якої тепер служить на благо ЗСУ: програють по всіх напрямках

Стало відомо, що візуально підтверджені втрати росіян у війні проти України перевищили вже п'ять тисяч одиниць техніки. Примітно, що їх цих п'яти тисяч лише 3200 повністю знищили, а ще близько 1400 українська сторона зуміла забрати собі як "трофейну техніку".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Техніка окупантів, фото: скріншот із відео
Техніка окупантів, фото: скріншот із відео

Оля Цибульська залізла в курник, щоб вказати на "помилку" Тіні Кароль: "З 2014 співати російською це вже була ганьба"

Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська взялася українізувати хіти популярних артисток. На цей раз під її "приціл" потрапила пісня 2021 року "Скандал" Тіни Кароль. Співачка переклала приспів рідною мовою і при цьому записала відео в курнику.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Великобританія зважилася на передачу військових кораблів Україні, ЗСУ готові до знищення флоту росіян

Великобританія продовжує допомагати українцям боротися з російською агресією. На цей раз пообіцяли надати військові кораблі. За його словами, Великобританія вже наважилася передати Україні військові кораблі, і наші захисники вже почали проходити необхідне навчання на них. Для цього британці також надали свою територію.

Військовий корабель, фото: скріншот із відео
Військовий корабель, фото: скріншот із відео

Наречена Мурата Налчаджіоглу Лілія з непристойним декольте показала, чим краще Ані Лорак: турків схопив діамант

Українська співачка Ані Лорак із початку повномасштабної війни, яку розпочала росія, звідусіль випарувалася. Її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу зі своєю нареченою Лілією допомагає Україні, висвітлює події і намагається підсобити матеріально. Наразі закохані знаходяться на батьківщині Мурата – у Туреччині. До речі, разом з ними відпочиває і донька Ані Лорак – Соня.

Наречена Мурата Налчаджіоглу Лілія, фото: __l_i_l_i_a___
Наречена Мурата Налчаджіоглу Лілія, фото: __l_i_l_i_a___