Окупанти колонами тікають з Запорізької області, ЗСУ "підсмажили" добряче: "Що бичок азовський не з'їсть, те медузи переварять"

В ніч на 29 липня 2022 року українські захинсики накрили потужним вогнем окупантів в місцерозташуванню сил ворога поблизу селищ Верхній Токмак та Чернігівка Запорізької області. Очевидно, вояк путіна там добряче підсмажило, що вони надумали втікати, а може робити черговий "жест доброї волі", або ж вирішили, що отримали "негативну перемогу" - це знає лише Бог.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Сильне православне свято 1 серпня: замовляння для грошей, заборона на огірки, квас та капусту та інші нюанси свята

У православному календарі 1 серпня - це день вшанування пам'яті преподобної Макріни Каппадокійської, яка жила в IV столітті н. е.Інші назви свята: "Указниці осені", "Макріди", "Мокрини". За народним повір'ям, Макрінін день - це вказівник осені. По погоді цього дня судили про те, якою буде осінь. У народі цей день називали Мокрини. Якщо ж дощу не було, то це посуха, яка може знищити врожай. Тому проводили обряди, щоби викликати дощ.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Спека в Україні, кадр з відео
Спека в Україні, кадр з відео

путін знову лякає світ ядерними ігрищами: до Лондона за п'ять хвилин

Російський флот незабаром отримає ядерні ракети зі швидкістю польоту 12 тис. км/год. Путін похизувався озброєнням на свої кораблі гіперзвуковими ядерними боєголовками. Свою заяву кремлівський диктатор випустив під час виступу щодо дня вмс рф. Про це пише видання Mirror.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Макс Гордєєв попередив, у які дати серпня окупанти можуть атакувати українців ракетами: "Будуть важкими для міст-героїв"

Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч. Макс Гордєєв зробив новий прогноз на останній місяць літа, скориставшись своїми головними інструментами – картами таро.

Максим Гордєєв, фото з Instagram
Максим Гордєєв, фото з Instagram

Ксенія Мішина з шоу "Холостячка" панічно боїться мобілізації жінок у ЗСУ: "Моя кукуха одразу поїде"

У житті головної героїні 1 сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенії Мішиної зараз відбувається багато чого нового та складного. У житті головної героїні 1 сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенії Мішиної зараз відбувається багато чого нового та складного.

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua