В ЗСУ попереджають про високу загрозу з боку Чорного моря: маневрують носії "Калібрів"

Ворожий флот, фото: скріншот з відео
Ворожий флот, фото: скріншот з відео

За даними ОК "Південь2, в акваторії Чорного моря знаходяться ворожі кораблі, які вчергове можуть вразити по мирному населенню. Серед ворожих кораблів є носії крилатих ракет "Калібр". Це ті ракети, якими були вражені цивільна інфраструктура у Кропивницькому, Вінниці, Миколаєву та Києву. 17 бойових кораблів та катерів Чорноморського флоту Росії маневрують у Чорному морі біля Кримського узбережжя від мису Тарханкут до Новоросійська.

Ксенія Мішина заступилася за Олену Зеленську, яку накрила хвиля хейту: "Вам недостатньо крові?"

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ксенія Мішина розкритикувала позицію українців і нагадала, що в країні йде війна, тому засуджувати людину за неправильну позу чи не такий макіяж, як мінімум, неправильно. Вона додала, що таким ставленням до своїх громадян деякі люди тільки допомагають ворогові. Ксенія Мішина закликала бути єдиними в цей складний період і перестати поливати брудом тих, хто цього не заслуговує.

Долар може "злетіти" до 45-50 гривень вже у серпні місяці - український бізнесмен

Курс валют, фото - фокус
Курс валют, фото - фокус

Такий прогноз висунув відомий бізнесмен Сеяр Куршутов, на своїй сторінці у Facebook. За словами чоловіка, компетентні люди "нашепотіли" йому, що курс валюти в останньому місяці літа затримається на показнику 45-50 гривень за 1 долар. Однак, безготівковий курс поки що підвищувати не планують, як повідомив Куршутов.

Регіна Тодоренко, яка народжувала при 3-річному синові, посміялася над драмою зі своїм новонародженим: "Привітайте нас"

Регіна Тодоренко, скріншот з відео
Регіна Тодоренко, скріншот з відео

Тодоренко продовжує вражати своїх шанувальників. То вона не могла обрати ліжечко для Мирослава і шанувальникам здалося дивним, що вона не купила колиску для дитини наперед. А тепер знаменитість вирішила і зовсім повихвалятись "першою істерикою в родині". Дівчина виклала відео того, як два її сини ридають захлинаючись. Старший син у цей момент притискається до мами, яка зайнята тим, щоб покривлятися на камеру.

Володимир путін програв битву з комарами і відлупцював себе по вуху: права рука підвела

Володимир путін бореться з комарами, кадр з відео
Володимир путін бореться з комарами, кадр з відео

Нещодавно російський узурпатор влади побував у музейно-історичному парку у Кронштадті з Міністром оборони Сергієм Шойгу та керівником проектного офісу зі створення туристично-рекреаційного кластера "Острів фортів" Ксенією Шойгу (донька міністра). У ході прогулянки на володимира путіна було здійснено нещадний напад. Поки що, з боку комарів, але і з цим путін впорався не одразу, адже його підвела рука.