Воїни ЗСУ "бадьорять" окупантів артилерійським вогнем: не встигають і оком моргнути, як опиняються в мішку.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Воїни ЗСУ професійно і із запалом рівняють позиції російських окупантів із землею за допомогою реактивної артилерії. Боєць ЗСУ Володимир та його підрозділ ефектно знищують супротивника на полі бою. Воїни відточили свою майстерність до ідеалу та практично блискавично видають російським окупантам квитки на концерт Кобзона.

Даша Астаф'єва приголомшила фото з весільною сукнею, справжнє особливе кохання: "Гірко"

Даша Астаф'єва, фото Знай.ua
Даша Астаф'єва, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Даша Астаф'єва відома українська співачка телеведуча та модель, що набула популярності завдяки публікаціям у журналі Playboy, похвалилася тривалими стосунками своїх батьків. Даша розмістила фото своїх батьків, тато тримає маму у весільній сукні на руках. Та присвятила допис тривалим та абсолютно особливим стосункам між татом та мамою.

Російські окупанти готуються до наступу на Херсонщині

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Віктор Андрусів заявив, що на Херсонщині російські загарбники активно готуються до наступу, перекидаючи туди більшу частину десантних військ. За його словами, мета загарбників, найімовірніше, Запоріжжя та Кривий Ріг. Колишній радник голови додав, що плани окупантів, на його думку, приречені на провал, оскільки ЗСУ за допомогою нового озброєння активно б'є по тилах супротивника, послаблюючи його.

В Якутії горять 110 гектарів лісу, поки корінні мешканці отримують "гарячі вітання" в Україні

Лісова пожежа. Фото: скрин відео
Лісова пожежа. Фото: скрин відео

За даними російської Авіалісохорони станом на 27 липня було нараховано понад 45 пожеж в лісах Якутії. Пожежею охоплена площа 110 гектарів лісу. При цьому вогонь почав досить швидко розповсюджуватись. Зазначається, що за добу в Якутії зафіксували 22 нові лісові пожежі на площі понад 3 тисячі гектарів. Загалом станом на ранок 28 липня у регіоні виявили 101 лісову пожежу.

Олександр Невзоров одружився з українкою із серіалу "Перші ластівки": "Досі не можемо повірити"

Весілля Анни Остапенко та Олександра Невзорова, фото: _annet_cat
Весілля Анни Остапенко та Олександра Невзорова, фото: _annet_cat

Війна війною, а місце для кохання є і на фронті. Звичайно, наступна історія відбулася не на фронті, але змогла порадувати українців щасливим фіналом, яких зараз дуже не вистачає. Ганна Остапенко, яка зіграла Соню у першому сезоні "Перших ластівок" та Лізу у веб-серіалі Нового каналу FAKE, після року стосунків вийшла заміж за свого колегу — музиканта та актора Олександра Невзорова.

Третя Світова війна стала ближче? Тайвань розгорнув системи ППО в міжнародному аеропорту

Тайванська армія, фото: скріншот з відео
Тайванська армія, фото: скріншот з відео

Ситуація між Китаєм та Кореєю стає більш напруженою, а останнім часом на офіційному акаунті 80-ї армії Народно-визвольної армії Китаю з'явилась заява, у якій закликали готуватися до війни. Як стало відомо з ізраїльських ЗМІ, Тайвань 30 липня розгорнув системи ППО в міжнародному аеропорту Таоюань, цивільному об'єкті. За непідтвердженими даними, Китай закрив Тайванську протоку, де, як повідомлялося раніше, мають відбутися військові навчання із застосуванням реальних боєприпасів.